Těstoviny

 Gerardo di Nola

Příběh těstovin Gerardo di Nola začíná v roce 1870 v místě, které je dnes považováno za město těstovin - Gragnano.

Těsné spojení s územím, respekt k tradicím a vášeň, to jsou hlavní ingredience, které tvoří jejich nezaměnitelnou chuť.

Bucatini

Bucatini

Cena: 125,00 Kč

Mescafrancesca

Mescafrancesca

Cena: 125,00 Kč

Rigatoni

Rigatoni

Cena: 125,00 Kč

Spaghetti

Spaghetti

Cena: 125,00 Kč

Tagliatelli

Tagliatelli

Cena: 125,00 Kč

Nabízíme Vám také PIZZOCCHERI della Valtellina - krátké ploché těstoviny vyráběné z 80 % pohankové a 20 % pšeničné mouky. Podle klasického receptu z oblasti Valtelliny se vaří spolu s kapustou, kostkami brambor a místním horským sýrem (Casera nebo Bitto - polotvrdý kravský sýr).