Podere Veneri Vecciho
Malá usedlost, která se nachází poblíž vesničky Castelvenere v Kampánii. Raffaello Annicchiarico je bývalý mikrobiolog, který koupil starý dům s vinicí a po několika letech začal dělat svoje vlastní víno. Postupně obnovil staré vinice s antickými odrůdami, ze kterých nyní vyrábí velmi zajímavá vína. Veškerá kultivace vinic probíhá bez jakékoliv chemie. Pro výživu a ochranu révy používá fermentované byliny nebo třeba propolis rozpuštěný v alkoholu. Vinici vnímá jako jednotný biosystém - tzn. Všechno, co tam přirozeně roste a žije, nechává tak jak je. Jeho vína zrají v sudech vyrobených z lokálních dřevin - kaštan, akát, třešeň. I práce ve sklepě je striktně naturální - spontánní fermentace bez hlídání teplot, žádná filtrace, čiření ani síra. Jeho bílá vína často tráví delší dobu na slupkách, můžeme tedy očekávat více či méně oranžová vína.