Ančovičky v olivové oleji

Cena: 235,00 Kč Původní cena:

Skladem 29 ks

Při nákupu nad 1 500,00 Kč doprava zdarma.
Pouze největší ančovičky, lovené na jaře na pobřeží Amalfi, se vybírají, aby se z nich staly jemné filety z ančoviček v oleji. Proces zrání probíhá v terzigni, kaštanových sudech, po dobu nikdy kratší než 8 měsíců. Tato praxe respektuje pravidla předávaná z generace na generaci, což je tajemství, které dělá z ančovičky Cetara produkt gastronomické dokonalosti. Po dokončení procesu zrání se ančovičky očistí od soli, přišpendlí a připraví ke konzervaci v olivovém oleji. Tímto procesem se prodlouží doba skladování, aniž by to ovlivnilo chuť a kvalitu.

Hmotnost - 90g
Výrobce - Armatore
Oblast - Catera